Allround VA

Hi, welkom! Leuk dat je geïnteresseerd bent in Meerman Support. Ik ben Debbie Meerman-Prins, een echte allrounder. Ik ben van alle markten thuis, heb een brede interesse, word blij van nieuwe dingen en doe graag zoveel mogelijk verschillende dingen. 

Verbindende factor in alle activiteiten als Virtueel Assistent is altijd het helpen van mijn opdrachtgevers. Als jij ermee geholpen bent doe ik het graag. Of het nou Office Support, Project Management, social media support, werk als remote Personal Assistant of een echte regelklus is. Ik doe het voor je. Meerman Support ontzorgt!

Met open blik en nieuwsgierige inslag ga ik alle klussen te lijf. Ik start en plan graag nieuwe projecten en ben dol op het brainstormproces. Maar zeker ook op het daadwerkelijk uitvoeren van het project daarna.  

Mijn achtergrond: Ik heb een HBO-diploma Diermanagement en ervaring als wetenschappelijk medewerker en foodblogger. Veel ervaring heb ik als ondersteuner van hoger management: als Executive Personal Assistant, directie-assistent, Office Manager en als security officer. 

Ik ben getrouwd, moeder van 3 kinderen, woonachtig in de mooie Hoeksche Waard en enthousiast moestuinier. Ik weet al heel lang dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden, maar waarin? Lastig als je heel veel dingen leuk vindt en juist het helpen en ondersteunen van anderen het leukst vindt. Toen ik het vak Virtueel Assistent tegen kwam was het dan ook snel duidelijk. Als VA kan ik precies doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg; ondernemers ontzorgen. Dit is echt mijn vak! Ik kan me blijven ontwikkelen en leer elke keer weer iets nieuws. Zelfstandig ondernemer zijn is mij op het lijf geschreven. 

Wat kan ik voor jou doen

Een van de belangrijkste dingen bij een samenwerking vind ik de klik tussen jou en mij. Als die er is komt het helemaal goed!

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op. Dan kijken we samen of we er een succesvol vervolg aan kunnen geven.

Enthousiast

Jij moet enthousiast worden van onze samenwerking

Kritisch

Door mijn kritische instelling krijg jij het beste resultaat

Doener

Niet lullen maar poetsen